Voverė

Matėte kada tiek riešutų? Nelukštentų mačiau 2,5 tokios pintinės. Kiek buvo lukštentų, t.y. be žalių lapelių, sunku pamatuoti, nes jų kiekis kito labai dinamiškai. Na, tiksliau – į vieną pusę.

O žinote, kaip be didelių pastangų pribarstyti pilną kambarį riešutų lukštų? Gliaudyti juos replėmis. Efektas kartais net pranoksta lūkesčius.

Posted in

6 responses to “Voverė”

  1. Anonymous

    Zinome kaip dar riesutams esant kevaluose atrinkti sukirmijusius :)

  2. Dovilė

    Tikimės, jog papasakosite ;)

  3. Anonymous

    Žinoma papasakosime: Supilame riešutus į indą su vandeniu, kad riešutai butu apsemti(vandens turi buti gerokai virš riešutų) ir tuos kurie išplaukia i paviršių ramia sažine metame lauk, jie tikrai sukirmiję.

  4. Dovilė

    Įdomus būdas. Reikės išmėginti.

  5. RKR

    Na, kaip? Veikia? Aš bandžiau, man neveikia. Gal kad riešutai prieš savaitę skinti buvo?

  6. Dovilė

    Ką tik išbandžiau. Nepavyko ir man. Išplaukė į viršų pusė ar daugiau riešutų, kuriuos vėliau gliaudžiau ir džiaugiausi, kad nepatikėjau, jog gali būti tiek sugedusių, ir neišmečiau jų.

    Mano riešutams irgi gaunasi savaitė su trupučiu.

    Neišmanau fizikos ar dar kokio naudingo mokslo, kad galėčiau paspėlioti šviežiams ar išdžiūvusiems riešutams šis metotas tinkamesnis.

Leave a Reply