Želė pilkai dienai

Nykios dienos praskaidrinimui vartojame želė su vaisiais. Į sudėti įeina: želė (citrinų, aviečių, miško uogų), konservuotų vaisių rinkinys. Pats skaniausias man žinomas derinys – aviečių želė su plombyro ledais. Bet, kai tingi eiti į parduotuvę, skanu ir konservuoti vaisiai.

Posted in

6 responses to “Želė pilkai dienai”

  1. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/LostAngels/'>LostAngels</a>

    oj.. aš ką tik didelį bliūdą suvalgiau vaisių asorti, bet ne su želė, bet su jogurtu.. ech.. rojus..

  2. Dovilė

    Panašu, kad po to puslitrinio puodelio želės jau galėsiu ir miegoti eiti..

    Beje, LostAngels, pagerinai pirmojo komentaro greičio rekordą – 2 minutės nuo teksto publikavimo :)

  3. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/zudykreklama/'>zudykreklama</a>

    aš irgi šiandien mėgaujuosi skaniausiais mamos patiekalais… deja, žele į meniu neįeina.

  4. Dovilė

    Kaip taisyklė, kas į mamos ruoštus pietus bepatektų, visada būna skaniausia ;)

  5. <a href='http://www.blogas.lt/profiles/xnera/'>xnera</a>

    Tai tada mano mama didelė išimtis. Jaučiu mažesnę baimę valgyti savo pačios pagamintų baisybių, nei jos patiekalų.

  6. Dovilė

    Mano nuomonė šiuo klausimu gal kiek ir hiperbolizuota, nes asmeniškai dievinu savo mamos gamintą maistą. Bet taip pat darau prielaidą, jog šuo, nuo vaikystės valgantis to paties žmogaus gamintą maistą (paprastai tas žmogus ir būna mama) ir kariamas pripranta ;)

Leave a Reply