Nykios dienos praskaidrinimui vartojame želė su vaisiais. Į sudėti įeina: želė (citrinų, aviečių, miško uogų), konservuotų vaisių rinkinys. Pats skaniausias man žinomas derinys – aviečių želė su plombyro ledais. Bet, kai tingi eiti į parduotuvę, skanu ir konservuoti vaisiai.
Paieška
Naujausi komentarai
- Povilas on Greitai ir užtikrintai: karbonadas vakarienei
- Agnė on Obuolių pyragas
- vytas on Dieviška voveraičių sriuba
- Jurate on Šafranas ant palangės
- Ri on Bananinis keksas
- Viktorija on Gaivus braškinis desertas
- Baravykas on Kepti grybai
- Julija on Obuolių pyragas su manų kruopomis
- Aleksandr on Stalo įrankių papuošalai
- voveruška on Dieviška voveraičių sriuba
oj.. aš ką tik didelį bliūdą suvalgiau vaisių asorti, bet ne su želė, bet su jogurtu.. ech.. rojus..
Panašu, kad po to puslitrinio puodelio želės jau galėsiu ir miegoti eiti..
Beje, LostAngels, pagerinai pirmojo komentaro greičio rekordą – 2 minutės nuo teksto publikavimo :)
aš irgi šiandien mėgaujuosi skaniausiais mamos patiekalais… deja, žele į meniu neįeina.
Kaip taisyklė, kas į mamos ruoštus pietus bepatektų, visada būna skaniausia ;)
Tai tada mano mama didelė išimtis. Jaučiu mažesnę baimę valgyti savo pačios pagamintų baisybių, nei jos patiekalų.
Mano nuomonė šiuo klausimu gal kiek ir hiperbolizuota, nes asmeniškai dievinu savo mamos gamintą maistą. Bet taip pat darau prielaidą, jog šuo, nuo vaikystės valgantis to paties žmogaus gamintą maistą (paprastai tas žmogus ir būna mama) ir kariamas pripranta ;)