Kaip tai neina man iš atminties spurgų kepimo metu svečiuose apsilankiuso vieno šaunuolio nuostaba ir džiaugsmas dėl fakto, kad žmonija jau išrado indą, skirtą pasidėti riebaluotą šaukštą maisto ruošimo metu.
Paieška
Naujausi komentarai
- Povilas on Greitai ir užtikrintai: karbonadas vakarienei
- Agnė on Obuolių pyragas
- vytas on Dieviška voveraičių sriuba
- Jurate on Šafranas ant palangės
- Ri on Bananinis keksas
- Viktorija on Gaivus braškinis desertas
- Baravykas on Kepti grybai
- Julija on Obuolių pyragas su manų kruopomis
- Aleksandr on Stalo įrankių papuošalai
- voveruška on Dieviška voveraičių sriuba
tai kad tie kiniski saukstai visada pateikiami su panasiu daiktu ji istatyt, tai kazkaip… senas israsdimas :D
Vo, blyn, o aš vis neturiu kur šaukštą ar samtį dėti! Paprastai dedu ant kriauklės krašto, pastarasis būtinai nukrinta…
Ooo o čia tikrai tam ir skirta? Special?
Aš irgi delioju ir terlioju dažniausiai. :/
Kokių dar nekarviškų būna? :)
o kur ju yra pirkti
Aš tai naudoju paprasčiausią lekštutę ar prieš kepimą ingridientų smulkinimui naudotą pjaustymo lentutę (pastarąją vistiek reiketų plauti). D.I.Y :)
Mūsų namuose toks daiktas jau nuo neatmenamu laikų. O pirkom mamoj 'Maximoj' :)
Che che, aš kai verdu ką nors (dažniausiai koldūnus) šaukštą po pamaišymo dedu ant stalo. Po to vienoje vietoje (kur privarva nuo jo) pavalau ir visi reikalai. O čia reikia plauti ir šaukštą ir jo dėklą. Kam tokie vargai :) ?
1) Ne taip jau visuomet kinų šaukštai pateikiami su "įdėklu".
2) Čia indas europietiškam šaukštui ;)
Karvė – tai tik dekoracija. Manau, galima rasti įvairių. Bet gi ši man dar ir labai miela ;)
Kadangi indų plovimu nesimėgauju, dažnai, vengdama papildomo nešvaraus indo, pasinaudoju ir lėkšte, iš kurios ketinu valgyti.