19 responses to “Žuvis folijoje ant morkų”

  1. m.

    mano mama ir taip daro tik į tą makaliūzę dar įpjausto pievagrybių.labai labai skanu.

  2. praktikuojantiskulinaras

    Aptingote panele, Dovile… :)

    Atrodo skaniai, ačiū.

  3. Dovilė

    True, true.. Esmi baisulingai aptingusi, pavargusi ir kitaip nemotyvuota. Bet tai gal labiau pasiilgstate ;)

  4. Blogorama #524 : nežinau.lt

    […] šiemet gali dalyvauti virtualioje ekskursijoje Gedo Blog’e. Išalkę, bet po žvejybos, gali išsikepti žuvį folijoje, o nepataikę nusipirkti skanios kavos – ją šiek tiek […]

  5. Žuvis folijoje ant bulvių « pragaro virtuvė

    […] tik gaminau. Užtat du kartus. Praktiškai pusmečio norma. Šitas variantas gan panašus į jau darytą ant apkeptų morkų su svogūnais. Tik dar greičiau […]

  6. Artūras

    skaniai atrodo! sezamą būtinai reikės išbandyti, o anksčiau naudotą majonezą nebedėti :)

  7. dd

    Labai skani žuvis yra Pangasija. Patariu pabandyt su šia šuvim. O atrodo visai skaniai tamstos bandymas ;)

  8. Renata

    jau isbandziau si receptuka. Labai patiko :)

  9. As:)

    Šiandien pagaminau šitai ir visai nuostabiai gavosi :) Skanu. Tik žuvį dėjau filė iškart, ir kaip kažkas komentavo, pridėjau pievagrybių, bet ne prie morkyčių su svogūnais, o su sūriu. :) Ir iškepė padoriai ir sūris išsilydė pakankamai. Gardumėlis :)
    Ačiū už receptuką ;)

  10. palmeris

    Cia toks klausimas man iskilo, kaip is tos folijos ta zuvi su visu garnyru iskrapstyti i lekste kad taip pat estetiskai atrodytu ? Gal issikrato kaip nors – nuslysta ? :)

  11. Dovilė

    Ne, nenuslysta :) Man tai visai normalu atrodė dėti į lėkštę su visa folija.. Bet gi, jei labai norima patogumo, tai gal verta pirmiau nukelti žuvį su sluoksniu morkų, ant kurių yra išsilydžiusio sūrio, o tada – surinkti iš folijos likusias morkas ir ant jų uždėti pradžioje nuimtą sluoksnį su žuvimi :)

  12. palmeris

    Logiska, bet geriau pamastes liksiu prie tavo varianto.

  13. Dinos blogas » Blog Archive » Žuvis folijoje | vakarienė vienai

    […] Dovilė @ Pragaro virtuvė: žuvis folijoje ant morkų […]

  14. agnutĖ

    tikrai pabandykit su pangasiju file,buna pirk saldytu,laaaaabai skani, man siek tiek panasu i lasisa,tik aisku tai balta zuvis , bet gan rieboka ,tai jeigu troskint labai skani islieka

  15. daiva

    badziau labai skanu,galima vietoj surio(cia kam figura svarbiau)apibarstyti smulkiai pjaustyto saliero (stiebo)ir kelis sviezio baziliko lapelius,sezamo jau nereiktu,kai atidengi folija aromatas nepakartojamas aisku ir skonis,o kad graziai is folijos isimti tai su placia ilga mentele nors gerai atrodo ir su folija

  16. Jolita

    Buvau darius su morkom seniau ir labai patiko. Kadangi primiršau kaip daryt vėl susiradau. Ačiū, labai paprasta ir skanu.

  17. Arnas

    Mėgstate skanią šviežią ar rūkytą žuvį? Nuoširdžiai rekomenduoju paragauti Afrikinio Šamo! Taikome naują žuvies pristatymo į Jums patogiausią vietą sistemą, kuomet žuvis visada pristatoma tik pati šviežiausia. Daugiau informacijos kaip ją įsigyti, kainos, ir informacijos apie šią įdomią žuvį – http://www.skanizuvis.weebly.com, arba arnas.k@giedrupe.lt

  18. Edma

    ką tik išsikepėm su pangasijų file, skanu be proto ;)

  19. jurgita

    vakar kepiau,puikiai gavosi,geras receptukas,seimyna uzskaite ;)

Leave a Reply